Administratiekantoor Lima Support kiest voor Exact

Lima Support is een financiële dienstverlener voor eenmanszaken en MKB-ers. Het bedrijf stond nog in de steigers toen begin 2016 contact werd opgenomen met het Nederlands Kenniscentrum. Oprichter Mikel Vaessen was op zoek naar een geschikt softwarepakket om maximaal 50 klanten administratief te bedienen. Zijn klanten moesten via de cloud in kunnen loggen in het systeem om hun gegevens te bekijken. Het betrof met name de verwerking van inkoop- en verkoopfacturen alsmede alle kas- en bankzaken. Ook moest voorraadbeheer voor verschillende klanten professioneel op poten worden gezet.

Advies van het Nederlands Kenniscentrum inzake geschikte boekhoudsoftware

De uiteindelijke softwareshortlist bestond uit bedrijfssoftware van CASH en software van Exact Nederland. Cash Software BV ontwikkelt en ondersteunt al sinds 1984 standaard financiële programmatuur voor het MKB. Een prima alternatief voor een startend administratiekantoor. Maar al snel werd een keuze gemaakt voor Exact.

Exact was echt een goede match met ons concept en businessplan,   qua kosten ook. Exact heeft ook een mooie ZZP oplossing.

Exact doet het vanaf 2013 ook goed bij ZZP-ers

Eind 2013 werd het Exact Online Starter pakket gelanceerd waarmee het bedrijf meer mogelijkheden bood voor de onderkant van de markt, het echte kleinbedrijf inclusief eenmanszaken, freelancers en ZZP’ers. Drie jaar later is het meest populaire administratieve softwarepakket onder kleinere zelfstandigen Exact Online. De softwaregigant heeft in de laatste decennia een groot en vooral ook breed gedragen marktaandeel in handen. Exact richt zich op elke bedrijfsgrote en op elke branche. Niet alleen grotere MKB-ers werken met de software (Exact Synergy of Exact Globe), ook ZZP-ers weten de laagdrempeligheid van Exact Online steeds meer te appreciëren. Exact Online bestaat uit een groot aantal modules zoals Exact Online voor boekhouden, handel, voor projectmanagement of voor salarisadministratie en biedt een laag instaptarief per maand. Dit laatste zou weleens de bepalende factor kunnen zijn waarom de ZZP-er met het platform wilt werken.


Dit artikel is tot stand gekomen naar aanleiding van een succesvolle match tussen informatieaanvrager en een aanbieder van administratieve software of ter illustratie van een naar tevredenheid afgerond selectieproces. Bij de publicatie van dit artikel is rekening gehouden met de belangen van beide partijen, reviews zijn daarom soms anoniem geschreven. Alleen als aanvragers daar toestemming voor geven, worden zij met naam en toenaam genoemd.

Vraag ons software informatiepakket aan en ontvang gerichte informatie over leveranciers van financieel/administratieve software die aan uw specifieke softwarevraag voldoen, reviews van gebruikers, introductie video’s en onze checklist. Zo komt u tot een afgewogen beslissing en start u het selectieproces met voldoende kennis en achtergrondinformatie. De vervolgstappen bestaan onder meer uit het uitnodigen van diverse softwareleveranciers voor een gesprek en het bezoeken van de Kennisdag van het Nederlands Kenniscentrum.

Paste your AdWords Remarketing code here