Biedmeer en Siel zijn samengevoegd

De producten van Biedmeer (webwinkelaanbieder) en Siel (boekhoudsoftware leverancier) hebben de online producten inmiddels aan elkaar gekoppeld. Dit  houdt in dat de webwinkel eigenaren de facturen direct kunnen verwerken in de financiële administratie.

Bas Boudrie is technisch directeur bij Biedmeer en geeft aan dat de koppeling een goede uitkomst is. Er worden namelijk veel facturen gemaakt en die kunnen nu allemaal automatisch  geboekt worden. De facturen werden door de webwinkel eigenaren eerst handmatig bekeken en ze moesten alle openstaande facturen goed in de gaten houden. Nu is er een actueel overzicht en gaat het een stuk sneller. Maar Biedmeer heeft ook een koppeling gelegd met Twinfield, een boekhoudpakket. Daarnaast is Siel nog in overleg met andere webwinkelleveranciers.

Bert-Jan Wiegeraad is financieel adviseur van Siel. Hij heeft aangegeven dat het een prima ontwikkeling is en dat het aansluit bij de mogelijkheden. De organisaties denken er samen veel bedrijven mee te kunnen helpen door dit programma aan te bieden. Het gaat hen allemaal veel tijd besparen, maar daarnaast kunnen ze ook alle facturen goed in de gaten houden. Het overzicht is actueel en direct opvraagbaar, er is geen beter pakket dan dit pakket wat zij nu samen hebben ontwikkeld.

Paste your AdWords Remarketing code here