Vorige maand heeft De Computerwinkel de contracten ondertekend voor de implementatie van de Prodin-P3 Suite.

De Computerwinkel is inmiddels tien jaar een vertrouwd adres in Hilversum en omgeving voor computers, laptops, reparaties en supplies. De verkoopactiviteiten vinden plaats vanuit de winkel in Hilversum, via de webshop DeComputerwinkel.nl en door telefonische verkoop.

Daarnaast verleent De Computerwinkel allround computerhulpverlening aan zowel particulieren als bedrijven. Voorbeelden van haar dienstverlening zijn het bouwen van computers op maat, het repareren van computeronderdelen en randapparatuur, het herstellen van slecht functionerende besturingssoftware, het aanleggen van netwerken en het ontwikkelen van websites. De reparatie- en serviceafdeling bevindt zich in Nederhorst ten Berg, daarnaast heeft de Computerwinkel een mobiele servicemonteur.

Tijdens de demonstratie van Prodin bleek dat Prodin een uitstekende oplossing biedt voor de eisen en wensen van De Computerwinkel, ondermeer op het gebied van CRM, RMA-afhandeling, service ,voorraadbeheer, managementinformatie, meerdere magazijnen en koppelingen met leveranciers en de webshop.

De Computerwinkel gaat gebruik maken van onze Branche oplossingen Handel en Service en onderhoud, de balie-afhandeling met kassa, de externe leverancierscatalogus en de Prodin webshopkoppeling. De automatisering van De Computerwinkel wordt hiermee naar een hoger niveau gebracht waardoor De Computerwinkel efficiƫnter kan werken, goede stuurinformatie heeft en goed inzicht krijgt in de voorraad van haar artikelen.