De voordelen van Paycom Software

Paycom Software, Inc. voorziet klanten van een cloud gebaseerde menselijk kapitaalmanagement (HCM) software oplossing die in de Verenigde Staten als SaaS model wordt geleverd. Paycom Software, Inc. brengt functionaliteit en data analyse met zich mee zodat bedrijven de levenscyclus van het dienstverband vanaf de indiensttreding tot de pensionering kunnen managen. De HCM oplossing biedt hen een applicatiesuite met mogelijkheden voor talentaanname, tijd-, arbeids- en loonmanagement. Deze HCM oplossing biedt ook talentmanagement- en HR managementapplicaties en is voornamelijk bestemd voor kleine tot middelgrote bedrijven.

Recentelijk hield Paycom Software, Inc. een beursgang waarbij het 6.645.000 aandelen verkocht voor 15 dollar per stuk. Dit bedrag is veel lager dan de gangbare 18 tot 20 dollar die gewoonlijk nodig is per aandeel.

Paycom Software, Inc. heeft momenteel een goede positie binnen de softwaremarkt en is enorm winstgevend. Het HCM bedrijf besteedt bovendien persoonlijke aandacht aan individuele klanten, wat zorgt voor een goede samenwerking tussen het HCM implementerende bedrijf en Paycom Software, Inc. Als bedrijven kiezen voor de HCM software van Paycom Software. Inc., dan kiezen zij voor krachtige HCM software en hoge kansen op succes binnen de HCM markt. De groeistrategie van Paycom Software, Inc. moet worden uitgevoerd in samenspraak met de verwachtingen van de HCM implementerende organisatie, zodat de beste HCM resultaten bereikt kunnen worden.

Paste your AdWords Remarketing code here