Demo ABCrm trekt Bleeker Concepts BV over de streep

Commercieel directeur Theo Franssen van Bleeker Concepts BV nam eind 2013 contact op met het Nederlands Kenniscentrum. Zijn informatievraag bestond uit de mogelijkheden voor een CRM applicatie met voldoende klantbeheerfunctionaliteit voor zijn organisatie. Bleeker Concepts BV creëert hoogwaardige interieurconcepten op het gebied van architectuur en design. Het bedrijf werkt voor opdrachtgevers binnen de retail en leisure alsmede de zorg maar is ook voor de ontwikkeling of renovatie van kantoren en woningen inzetbaar. Eigenlijk wilde dhr. Franssen zijn relaties goed kunnen ordenen.

Wensen en keuze online CRM applicatie van Bleeker Concepts

Het CRM systeem moest simpel en gebruiksvriendelijk zijn, niet te ingewikkeld of te uitgebreid. Een belangrijke wens was ook dat het betaalbaar moest zijn, dus geen hoge maandelijkse licentiekosten. Het Nederlands Kenniscentrum adviseerde om eens te kijken naar de software van ABCrm en Perfectview en voor beide softwaresystemen een demo aan te vragen. Uiteindelijk was de demo van ABCrm geïnstalleerd en kon dhr. Franssen er eens goed naar kijken. Tussen de bedrijven door kon hij af en toe even wennen aan de methodiek die binnen de CRM software van ABCrm werd gebruikt.

Vorig jaar hebben we voor ABCrm gekozen omdat het een heel simpel programma is en betaalbaar. Het is naar onze mening een goed systeem.

De voordelen van online CRM van ABCrm

Voor maar € 15,- per maand per gebruiker is ABCrm één van de meest laagdrempelige CRM applicaties voor het midden- en kleinbedrijf die men via de cloud kan afnemen. Het pakket is modulair opgebouwd en richt zich met name op het vastleggen van de communicatie met bestaande klanten en leads. ABCrm is een prima softwarepakket om dossiervorming professioneel aan te pakken. De gratis proefversie en de overzichtelijke menustructuur trekt menig criticaster over de streep en ook met Outlook en Gmail is E-mailsynchronisatie mogelijk. Bij elk CRM systeem zijn support en overzichtelijke handleidingen belangrijk, ook daar is bij ABCrm voldoende plaats voor ingeruimd. Aan de hand van video’s, stappenplannen en FAQ’s wordt elke vraag over ABCrm beantwoord. De demoversie is een maand beschikbaar en daarmee kan men met maximaal twee gebruikers 100 relaties en 150 zogenaamde ‘communicatie items’ vastleggen. Genoeg tijd en ruimte om ABCrm echt te leren kennen. Meer informatie vindt u op de website van ABCrm.


Dit artikel is tot stand gekomen naar aanleiding van een succesvolle match tussen informatieaanvrager en CRM softwareaanbieder of ter illustratie van een naar tevredenheid afgerond selectieproces. Bij de publicatie van dit artikel is rekening gehouden met de belangen van beide partijen, reviews zijn daarom soms anoniem geschreven. Alleen als aanvragers daar toestemming voor geven, worden zij met naam en toenaam genoemd.

Vraag ons software informatiepakket aan en ontvang gerichte informatie over CRM softwareleveranciers die aan uw specifieke softwarevraag voldoen. Ontvang reviews van gebruikers, introductievideo’s en onze handige checklist.

U krijgt rechtstreeks toegang tot ons selectiehulpplatform zodat u allerlei vragen kunt stellen aan leveranciers. Zo komt u tot een afgewogen beslissing en start u het selectieproces met voldoende kennis en achtergrondinformatie. De vervolgstappen bestaan onder meer uit het uitnodigen van diverse softwareleveranciers voor een gesprek en het bezoeken van de Kennisdag van het Nederlands Kenniscentrum.