Dossier Manager landelijk in gebruik bij AKZO Nobel

AKZO Nobel werkt sinds 2006 binnen een aantal vestigingen met Dossier Manager. Recentelijk is besloten Dossier Manager landelijk uit te rollen over alle AKZO Nobel vestigingen per 1-1-2011.  Dossier Manager wordt uitgerold bij alle resterende AKZO Nobel vestigingen in Groot-Ammers, Rotterdam, Hengelo, Ammerzoden, Breda, Herkenbosch en Rhoon waarmee Dossier Manager het basis systeem voor de verzuimadministratie binnen AKZO Nobel wordt.

Dossier Manager biedt AKZO Nobel de mogelijkheid om digitale dossiers te onderhouden op het gebied van individuele gezondheid, werkplekken, ziekteverzuim en reïntegratie. De optie om binnen Dossier Manager veel verschillende gegevens te onderhouden is bij uitstek geschikt voor een volledige dossier rondom een medewerker. Bij een volledig dossier is er ook volledig overzicht te verkrijgen, op zowel individuele basis als rapportages die vanuit MediSoft Dossier Manager zijn te genereren.

De software is goed schaalbaar. Hierdoor kan een vestiging heel efficient werken met de dossiers die van toepassing zijn, maar blijft het tegelijk ook mogelijk om een goed overzicht te houden op landelijk niveau. Doordat Dossier Manager flexibel is, kan de informatievoorziening en dossiervorming op elk niveau ingezet worden.

Een goed beleid op het gebied van verzuim en gezondheidsmanagement hangt samen met goede managementinformatie, zoals te genereren is uit Dossier Manager.

Paste your AdWords Remarketing code here