Epicor ERP geselecteerd door Tempsens Instruments

Onlangs heeft Epicot Software Corporation aangekondigd dat zij door Tempsens Instruments is gekozen voor haar Epicor next-generation enterprise resource planning (ERP) oplossing. Met deze nieuwe software wil Tempsens Instruments haar productieprocessen stroomlijnen en automatiseren voor een verhoogde operatie efficiëntie. De Epicor oplossing zal worden geïmplementeerd door Epicor Authorized Partner, CorporateServe Solutions Pvt. Ltd.

Met productiefaciliteiten op wereldniveau in India, China en Duitsland, richt Tempsens Instruments zich op het leveren van de hoogste kwaliteit producten tegen zeer concurrerende prijzen. Door voort te bouwen op haar uitstekende reputatie, wil Tempsens Instruments een wereldleider worden in de productie van temperatuursensoren en accesoires.

Vinay Rathi, directeur van Tempsens Instruments, zegt: “Ons doel is om uitstekende thermische engineering producten te bieden en onze relatie met de klanten naar een hoger niveau te brengen door gestroomlijnde processen van standaardisering en automatisering. Ook willen wij processen upgraden en vergemakkelijken in onze uitgebreide faciliteit in Udaipur. Dit zal een belangrijke stap zijn in de richting van een verdere operationele efficiency en capaciteit. Wij geloven dat Epicor ons zal helpen om een betere leider te worden in de productie van temperatuur sensoren wereldwijd.”

CorporateServe Solutions Pvt. Ltd (CorporateServe), een erkende Epicor channel partner, is een tien jaar oude ERP-dienstverlener met hoofdzetel in Gurgaon, India. De kracht van CorporateServe ligt in de gerichte benadering van ERP business. Vinay Vohra, chief executive officer for CorporateServe, zegt: “Epicor biedt geavanceerde next-generation ERP oplossingen die organisaties helpt met een betere concurrentiepositie. We zijn trots om deel uit te maken van dit project en onze dynamische ERP specialisten zullen zorgen voor een succesvolle implementatie van Epicor ERP voor Tempsens Instruments.”

 

 

Paste your AdWords Remarketing code here