Idea-to-Install voor software gedefinieerde netwerken door Sigma Systems en NetYCE gelanceerd

Sigma Systems is leider op het gebied van catalogus-gedreven Idea-to-Install producten. Dit bedrijf maakte bekend dat het een technologieovereenkomst heeft gesloten met NetYCE. Deze softwareovereenkomst zal nieuwe dienstvervulling versnellen voor complexe bedrijfsdata. De bedrijven zullen samen werken om naadloze integratie van het Sigma Idea-to-Install productportfolio en het NetYCE platform voor ontwerp-gedreven netwerken mogelijk te maken.

Catherine Michel, CSO en VP van de productafdeling bij Sigma Systems: “Het Sigma Idea-to-Install portfolio biedt volledige automatisering van de dienstvervulling voor communicatiedienstleveranciers. Hierdoor is er geen harde codering meer nodig zoals het geval is bij vele oude back-office systemen. Software gedefinieerde netwerken (SDN) en Netwerkfunctievirtualisering (NFV) zijn verrezen als belangrijke nieuwe netwerkmogelijkheden die CSPs een betere concurrerende positie bieden. De expertise van NetYCE op het gebied van netwerkautomatisering, gekoppeld aan Sigma software maakt het eindelijk voor CSPs mogelijk om bedrijfsdata-diensten zowel op traditionele, SDN als NFV netwerken volledig te automatiseren.”

Het NetYCE platform is een robuust commercieel platform met ondersteuning voor meerdere verkopers, -gebruikers, -domeinen en technologie voor dienstleveranciers en ondernemingen. De unieke ontwerp-gedreven netwerkaanpak vormt een enkele bron voor alle netwerkkennis, -processen en architecturen die gemanaged worden tot volledig gestandaardiseerde en automatische netwerken. Wanneer het programma wordt gebruikt in combinatie met het Sigma Idea-to-Install portfolio kunnen gebruikers snelle en accurate voorziening van diensten verzekeren voor alle netwerken.

Wim Gerrits, CEO van NetYCE: “CSP’s hebben ingezien dat netwerkautomatisering belangrijk is. Zij willen in zowel staat zijn hun bestaande en oude netwerken te automatiseren als een transitiestrategie hebben om nieuwe technologieën zoals SDN en NFV te implementeren. Dit is precies wat NetYCE aanbiedt.”

Paste your AdWords Remarketing code here