Kneppelhout & Korthals innoveert, juist in tijden van crisis, met het inzetten van BigHand

Eindhoven, 1 oktober 2013 – BigHand, specialist in workflow oplossingen voor digitaal dicteren,  heeft vandaag bekendgemaakt dat het Nederlandse advocatenkantoor Kneppelhout & Korthals N.V. BigHand kantoorbreed in gebruik heeft genomen.

Juist in tijden van economische crisis en het inkrimpen van juridische kantoren heeft Kneppelhout & Korthals de bewuste keuze gemaakt niet stil te staan. ‘Wij zijn van mening dat het in deze periode meer dan eens belangrijk is je concurrentiepositie vast te houden of zelfs te verbeteren. Om die reden zijn we op zoek gegaan naar tools om met minder mensen meer werk te verzetten. BigHand stond hierbij op de shortlist door ervaringen van medewerkers bij vorige werkgevers. Na een persoonlijke kennismaking en prettige brainstormsessie met Juul Leijnse (Sales Director BigHand) over hoe we met BigHand onze wensen konden vertalen naar de praktijk, ging het razendsnel, ’ aldus Lianne Laurijssens, office-manager bij Kneppelhout & Korthals.

In een kort tijdsbestek werd de serveromgeving van Kneppelhout, die extern beheerd wordt, voorzien van de BigHand software en modules. De perfecte samenwerking met de systeembeheerder versnelde dit project, waardoor de 1e ‘testgroep’ direct van start kon.

Trendsetter
Kneppelhout & Korthals gaat graag met de tijd mee. Momenteel leven we in een sterk groeiende stemgedreven maatschappij (denk  aan Siri, Google Glass, de voice-optie in What’s app etc).  Juist door het simpele gebruik van de stem, gecombineerd met geïntegreerde software-oplossingen en sjablonen, gaat er geen seconde verloren. Onafhankelijk van tijd of plaats creëert de advocaat via de iPhone een dictaat. Het secretariaat pakt deze, op basis van vooraf gedefinieerde workflows , direct op, waardoor geen seconde verloren gaat. Ook ontvangt de inspreker periodiek updates op zijn iPhone, zodat het werk gecontroleerd kan worden. Op deze manier verzetten de medewerkers van Kneppelhout & Korthals meer werk, door het efficiënt inzetten van hun stem.

Vooruitstrevend is het feit dat Kneppelhout & Korthals wereldwijd het 1e kantoor is, dat aan de inspreekzijde geen gebruik maakt van een dicteerapparaat en desktop software. Om kosten te besparen en om mobiel c.q. flexibel werken te faciliteren is gekozen BigHand voor de insprekers alleen op de iPhone aan te bieden. Tijdens de testfase hield BigHand wel de Philips SpeechMike Premium op voorraad, zodat indien gewenst deze binnen 24 uur geleverd kon worden. Ondanks dat dit voor alle partijen een prettig idee leek, is hiervan geen gebruik gemaakt. Olaf  van Haperen, advocaat bij Kneppelhout & Korthals licht toe: ‘De advocaten zijn uitermate tevreden met het gebruik van BigHand via de iPhone. De spraakverwerkingssoftware van BigHand stelt zowel advocaten als ondersteunend personeel in staat om op elke locatie hun werk te doen, waardoor documenten sneller kunnen worden geproduceerd. Hierbij is flexibiliteit het grootste voordeel dat we ervaren. Zo heeft BigHand via de iPhone mij al buitengewoon goede diensten bewezen toen ik bijvoorbeeld vanuit het buitenland onverwacht een groot memo moest opleveren.’

Over BigHand
De BigHand-groep ondersteunt meer dan 170.000 professionals wereldwijd in meer dan 1600 organisaties, en heeft kantoren in Chicago, Eindhoven, Londen, Sydney en Toronto. De spraakverwerkings-technologie van BigHand combineert digitaal dicteren tijdens het werk, smartphone-applicaties en spraakherkenning, en biedt de juridische markt een technologie die juristen in staat stelt met behulp van hun stem meer werk te verrichten en tegelijkertijd de bedrijfsefficiëntie te verhogen en de vaste kosten te verlagen. Meer informatie vindt u op www.bighand.com.

 

De Lexxyn Groep: ICT voor de juridische praktijk
BigHand maakt onderdeel uit van de Lexxyn Groep: een samenwerking tussen bedrijven met uiteenlopende ICT-diensten voor de juridische sector. Samen leveren zij een compleet spectrum aan ICT-oplossingen: van kantoorautomatisering, cloud-computing en webdiensten, tot telecomdiensten en speciaal voor de juridische praktijk ontwikkelde software.

 

Voor interviews met bestuurders of aanvullende informatie neemt u contact op met:
Benelux:
Ine van de Laar

Marketing Manager
+ 31 (0) 887733500
ine.vandelaar@bighand.com

Paste your AdWords Remarketing code here