Koeka launched fashion webshop met behulp van Sana Commerce

Koeka is een Nederlands merk en bekend om stijlvolle lifestyle, baby en kinder artikelen.  Koeka vervangt haar zakelijke bestelportal en haar huidige website en lanceert haar nieuwe webshop. Voor de basis van de shop is er voor Sana Commerce gekozen.  Hiermee komt een consumenten webshop beschikbaar en wordt een vernieuwing van het zakelijk bestelportal geïmplementeerd voor de klanten van Koeka.  Voor de retailers staat de mogelijkheid om hiermee hun bestellingen efficiënt, automatisch,  en direct kunnen verwerken in de boekhouding.

Na een uitgebreide selectie kon Sana Commerce het beste aan de wens van Koeka voldoen. Mariëlle van der Aa, webshop manager zegt:“ Bij de selectie van het e-Commerce platform voor Koeka zijn we niet over één nacht ijs gegaan. We zijn zeer tevreden met de accurate aanpak van Sana Software en je kunt zien dat het een gespecialiseerde partij is op het gebied van NAV.”

Sana Commerce is een geïntegreerde fashion webshop, die naadloos samenwerkt met Dynamics NAV en Pebblestone Fashion.  Orders worden direct verwerkt, het assortiment is (eventueel gefilterd) automatisch beschikbaar en de zakelijke portal toont klant specifieke prijzen.  De shop wordt bestuurd  met een gebruiksvriendelijke webapplicatie, hoewel alle zakelijke gegevens worden beheerd vanuit Dynamics.

Koeka wilde één project en één technologie voor twee webshops.  Zodoende kunnen zowel consumenten en zakelijke klanten worden bediend, ieder met een webshop op maat.  Met deze multi-shop implementatie op basis van Sana Commerce worden orders even gemakkelijk verwerkt, consumenten kunnen online afrekenen, zakelijke klanten hebben real-time inzicht in voorraad door middel van kleur-maat matrices.

De implementatie van de webshop is uitgevoerd door ISM eCompany, één van de gekwalificeerde partners van Sana Software.  Hiermee is het project geproduceerd door specialisten met meer dan 15 jaar e-Commerce ervaring.  Volgende stappen zoals SEO, eMarketing en hosting liggen dan ook binnen bereik om van Koeka.com een succes te maken.

Paste your AdWords Remarketing code here