MediusFlow Software gekozen door Prénatal

Prénatal is een speciaalzaak voor alles op het gebied van zwangerschap en kinderen. Recentelijk heeft deze speciaalzaak na een uitgebreid selectieproces gekozen voor de gehele MediusFlow Suite. Prénatal gaat voor het afhandelen van inkomende facturen gebruikmaken van de software van MediusFlow. Doorslaggevend bij de keuze voor MediusFlow waren de makkelijke controle van de facturen met de gegevens van de goederenontvangst en inkooporder en de workflow studio, voor het vastleggen van processen zoals aanvragen vrije dagen, ziek- en herstelmeldingen. Per jaar verwerkt Prénatal 25.000 inkomende met de MediusFlow software.

Supplier Relationship Management

Prénatal doet met veel leveranciers zaken. Registratie in contracten, inkooporders, goederenontvangsten en inkomende facturen komen natuurlijk allemaal bij kijken bij het zaken doen. Om dit gehele proces optimaal te kunnen ondersteunen is Prénatal op zoek gegaan naar een software. Na een uitgebreid selectieproces dat onder andere verschillende presentaties, demonstraties en een referentiebezoek in Zweden omvatte, heeft Prénatal gekozen voor MediusFlow en e-procurement end supplier relationship management oplossing.

MediusFlow klaar voor de toekomst

“MediusFlow is ijzersterk in 3-weg-matching, dit houdt in dat wij in de toekomst op eenvoudige wijze de gegevens van de inkomende factuur kunnen controleren met de gegevens van de goederenontvangst en de inkooporder. Daarnaast speelde de positieve ervaringen tijdens het verkooptraject een belangrijke rol, de samenwerking tussen Prénatal en Medius was telkens zeer constructief en open”, aldus Arnaud van den Hoorn, Controller bij Prénatal Nederland.

Prénatal implementeert MediusFlow voor 25.000 facturen. Andere modules die worden ingevoerd zijn Medius Overeenkomsten, voor een centrale registratie van alle inkoopovereenkomsten, Medius Inkooporder, voor de registratie van inkooporders in de winkels en  Workflow Studio,  voor het vastleggen van processen zoals aanvragen vrije dagen, ziek- en hersteld meldingen. “De verwachting is dat de 1e fase van het project medio december wordt opgeleverd”, aldus Van den Hoorn.

“Wij zijn zeer verheugd dat wij Prénatal als nieuwe klant mogen verwelkomen”, aldus Pim van de Donk, directeur van Medius Benelux. “Het is een type bedrijf dat precies past bij de focus die Medius Benelux heeft op de retail markt. Wij kijken ernaar uit om met Prénatal te werken aan een succesvolle implementatie.”

Paste your AdWords Remarketing code here