Microsoft Dynamics AX ERP software door Reily Foods Company geïmplementeerd

Reily Foods Company maakt gebruik van Microsoft Dynamics AX ERP software, die geïmplementeerd is door Edgewater Fullscope voor de bruikbaarheid, flexibiliteit en ondersteuning van unieke voedselproductiebehoeften. Met Microsoft Dynamics AX krijgt Reily real-time toegang tot gegevens, alsook de nodige data ter ondersteuning van veiligheid- en duurzaamheidspraktijken en producttraceerbaarheid.

De overgang van een 20-jarig oud systeem naar een nieuw systeem werd een prioriteit, aangezien de behoefte van Reily steeds groter werd om te allen tijde over gemakkelijk toegankelijke gegevens te beschikken. Deze overgang hield verder ook de verbetering van de zichtbaarheid op nieuwe orders en voorraadniveaus in. De tijdigheid van de ERP gegevens heeft Reily ook geholpen om betere beslissingen te nemen op het gebied van investeringen in andere processen en technologie-oplossingen.

Over Microsoft Dynamics AX

Microsoft Dynamics AX werd oorspronkelijk ontwikkeld als een samenwerkingsverband tussen IBM en Deense Damgaard Data als IBM Axapta. Axapta werd in maart 1998 uitgebracht op de Deense en Amerikaanse markten. IBM gaf kort na de lancering van versie 1.5 alle productrechten terug, voordat Damgaard Data in 2000 werd samengevoegd met Navision Software A/S. In juli 2002 werd het gecombineerde bedrijf NavisionDamgaard, later Navision A/S, overgenomen door Microsoft.

In September 2011 kondigde Microsoft de lancering aan van de nieuwe versie AX 2012. Thans is het beschikbaar in 25 landen en in 23 talen.

 

 

Paste your AdWords Remarketing code here