Nekovri Dynamics van Boltrics door Duncker Koel/Vries gekozen

Duncker Koel/Vries, onderdeel van Vroegop Ruhe & Co. Duncker Koel/Vries B.V., heeft gekozen voor Nekovri Dynamics van Boltrics. Duncker Koel/Vries is een allround logistieke dienstverlener in de (geconditioneerde) foodlogistiek. Behalve koel- en vriesproducten wordt inmiddels ook de logistiek voor een breed scala aan omringende producten verzorgd. Duncker Koel/Vries B.V. is gevestigd op het Food Center Amsterdam, hét centrum van kennis, handel en logistiek voor de Metropoolregio Amsterdam en vaak tot ver daarbuiten.

De directeur van Duncker Koel/Vries B.V., George van Eldik, gaf te kennen dat het bedrijf samen met Boltrics verwacht binnen korte tijd een standaardoplossing te implementeren voor hun branche. De Nekovri Dynamics heeft zich inmiddels bewezen bij veel collega-ondernemingen. Om deze reden is de verbinding met branchevereniging Nekovri van groot belang. Middels de verbinding zal Duncker Koel/Vries B.V. de mogelijkheid bieden zeer flexibel en servicegericht te blijven in de dagelijkse operatie.

Over Nekovri Dynamics
Nekovri Dynamics is een complete en geïntegreerde totaaloplossing voor logistiek dienstverleners die gespecialiseerd zijn in de koel- en vries logistiek. Alle bedrijfs- en logistieke processen worden vanuit één standaard softwareproduct ondersteund. Functionaliteiten zoals WMS, TMS, RF scanning, forwarding, web portalen en EDI zijn beschikbaar tegen een zeer goede prijs.

Over Boltrics
Boltrics Professionals is een specialist op het gebied van softwareproducten voor logistieke dienstverleners. Vanwege de goede samenwerking, gedegen branche- en productkennis en de jarenlange ERP ervaring is Boltrics als Microsoft Partner onderscheiden met de Gold Enterprise Resource Planning competentie. Daarnaast heeft Boltrics het product Nekovri Dynamics specifiek ontwikkeld voor de koel- en vriesbranche.

Paste your AdWords Remarketing code here