Nieuwe directeuren voor @Work Management Associates

Per 1 februari jl. verwelkomt @work Management Associates B.V. (@work) twee nieuwe directeuren: Henk-Jan van de Beek en Niels van der Putten. Zij gaan samen met de huidige directeuren Ryan Martin @work leiden. Kevin Martin blijft minimaal tot 2016 actief betrokken als adviseur.

Deze versterking is het resultaat van de overname van de aandelen door Symbiotic Investments B.V., de onderneming van Henk-Jan van de Beek, Niels van der Putten en Charles de Monchy. Kevin en Liz Martin dragen met het volste vertrouwen hun bedrijf over. Henk-Jan en Niels hebben hun sporen verdiend in CRM consulting bij zowel Accenture als BearingPoint. Met hun jarenlange CRM-ervaring en corporate consulting achtergrond gaan zij samen met de huidige Management Team en medewerkers @work verder professionaliseren.

Ryan Martin: “Met Henk-Jan en Niels hebben wij in het verleden een aantal gezamenlijk projecten uitgevoerd. In deze trajecten waren wij zeer complementair aan elkaar en nu kunnen wij dat een structureel karakter geven in de toekomst van @work.”

De afgelopen zestien jaar hebben Kevin en Liz Martin samen met hun medewerkers @work opgebouwd tot een succesvol Microsoft® Dynamics CRM (MS CRM) implementatiepartner. @work is in deze periode gegroeid tot één van de top twee “Dynamics CRM focused partners” in Nederland met meer dan 450 implementaties waarvan 90 Online. @work is ook leidend in de implementatie van Experlogix, Scribe Software en Click Dimensions in combinatie met Dynamics CRM. @work staat betekend om haar diepe specialisatie van Dynamics CRM, klantgerichtheid en een resultaatsgedreven Crawl, Walk, Run aanpak.

Niels van der Putten: “@work onderscheidt zich in de markt door een zeer hoge klanttevredenheid. Dit wordt aangetoond in de resultaten van het jaarlijks onderzoek dat Microsoft samen met TNS NIPO uitvoert. In 2013 scoorde @work een klanttevredenheid dat tweemaal hoger lag dan het landelijk gemiddelde. Dat de klant centraal staat, blijft de kernfocus van @work.”

Henk-Jan van de Beek: “De markt voor CRM is volop in ontwikkeling en we verwachten dan ook veel van de verdere groei van de Dynamics CRM cloud oplossing en de functionaliteiten ten behoeve van social en marketing. Wij kijken ernaar uit om deze samen met onze klanten succesvol neer te zetten.”

Naast Henk-Jan, Niels, Ryan en alle @work medewerkers, zal ook Charles de Monchy actief bijdragen aan de ontwikkeling van @work als commissaris van de onderneming.

Charles de Monchy: “De combinatie van continue betrokkenheid van de familie Martin en de versterking van een jonge en ambitieuze directie, is een garantie voor de allerbeste dienstverlening voor @work’s klanten.”

Kim de Noo-Martin | k.denoo@atworkmgt.nl | +31 (0) 499 33 27 57 | +31 (0) 6 50 60 41 81

Paste your AdWords Remarketing code here