Van Kessel & Janssen Bouwconsultancy is helemaal gereed voor de volgende 35 jaren van haar bestaan en gaat hiervoor gebruik maken van het OpenIMS DMS.

Projectmanager Stefan Arts richt zijn focus vooral op het feit dat de arbeiders van Van Kessel & Janssen Bouwconsultancy op elk gewenst moment, en ongeacht waar ze zich bevinden via hun mobiel bij bedrijfsbestanden kunnen komen. Hier dient ook structuur in te worden aangebracht. Stefan Arts: “Driekwart van onze mensen werkt buiten de deur. Op bouwplaatsen, in vergaderingen. Met OpenIMS DMS kunnen ze ter plekke rapporten raadplegen en tekeningen bekijken. Om maar iets te noemen. Dat werkt fijner en beter.”

Dat Van Kessel & Janssen voor OpenSesame ICT heeft gekozen is reeds bekend. Maar wat zegt deze keuze werkelijk over Van Kessel en Janssen? De keuze voor OpenSesame ICT laat zien dat Van Kessel & Janssen het belangrijk vindt om betrokken en duurzaam te zijn. Stefan Arts vertelde dat OpenSesame ICT zich goed had ingeleefd in de behoeften en doelstellingen van Van Kessel & Janssen. Dit is bovendien ook gebleken tijdens de presentatie van het ICT-bedrijf. OpenSesame ICT werd ook door Van Kessel & Janssen gekozen vanwege het grote klantenbestand van het ICT-bedrijf. Deze groep gaf Van Kessel & Janssen vertrouwen in OpenSesame ICT.