OSL Europe en Dutchdrops gaan samenwerken

OSL Europe en Dutchdrops, beide softwareleveranciers die zich specifiek concentreren op de kleding- en schoenenbranche, gaan samenwerken. Met een standaard koppeling tussen de webshops van Dutchdrops en de erp-applicatie STYLEman van OSL Europe bieden zij een totaaloplossing voor bedrijven in de fashionbranche: ERP, B2B webshop en een consumentenwebshop. Samen kunnen de beide bedrijven u veel werk en zorgen besparen.

Zowel de voorkant (webshop) als de achterkant (erp-systeem) van uw bedrijf worden hiermee in één integraal pakket geregeld. Dutchdrops levert een hoogwaardige en professionele webshop, met een optimale vindbaarheid. OSL Europe zorgt met zijn erp-applicatie STYLEman dat uw back-office optimaal functioneert. Geen dubbele invoer van gegevens, altijd real-time op de hoogte van uw verkopen en er is een veelvoud aan rapportages beschikbaar.

Rieneke Dekker, Operations Manager bij OSL Europe: “De vraag naar een webshop is groot, ook onder onze klanten. STYLEman is een erp-applicatie van hoge kwaliteit. Een partner die een kwalitatief goede webshop kan bouwen is daarom voor ons  van groot belang. Dutchdrops en OSL Europe passen goed bij elkaar. Onze visie is dat het belangrijk is je te specialiseren in een branche en dat het essentieel is om de klant te begrijpen”.

Robbert de Smit, eigenaar van Dutchdrops ziet nog een andere overeenkomst: “Bij beide bedrijven zijn de lijnen tussen de klant en de software ontwikkelaars kort. Maatwerk kan daardoor makkelijk en snel geleverd worden”.

Paste your AdWords Remarketing code here