Partnerschap tussen Paralax en Modest Automatisering aangekondigd

Onlangs is een partnerschap gesloten tussen Paralax, specialist op het gebied van innovatieve softwareoplossingen voor personeelsplanning, personeelsroosters en werkstroommanagement, en Modest Automatisering, aanbieder van tijdregistratieoplossingen. Middels dit partnerschap kunnen oplossingen van beide bedrijven met elkaar worden geïntegreerd en hebben beide partijen de mogelijkheid hun klanten een completere oplossing aan te bieden binnen het werkstroombeheer.

Aangezien organisaties reguleren op effectiviteit, kosten en bekwaamheid wordt het steeds belangrijker dat bedrijven gaan werken aan personeelsplanning en inzicht in werktijden.

Modest Automatisering is de aanbieder van producerende en projectmatig-werkende organisaties, modulaire oplossingen voor werk- en ordertijdregistratie, aanwezigheidsregistratie, toegangscontrole, registratie van goederenbewegingen en bedrijfsmiddelenbewaking. De oplossingen van Modest Automatisering passen perfect bij de planningsoplossing Rostar CAS van Paralax. In Rostar CAS wordt de lange, middellange en korte termijn gepland en in Modest wordt de actueel gewerkte tijd vastgelegd en teruggekoppeld.

Rostar CAS, de oplossing van Paralax voor personeelsplanning, is specifiek ontwikkeld voor bedrijven met sterk wisselende bezettingen, ploegendiensten en voor bedrijven die werken met parttimers. De oplossing biedt dergelijke bedrijven de mogelijkheid te werken conform ingewikkelde cao’s, de Arbeidstijdenwet en de Flexwet. Daarnaast biedt Rostar CAS organisaties volledige controle over alle parameters en kunnen medewerkers binnen de gestelde kaders gebruik maken van de mogelijkheid tot zelfroosteren via PC of tablet en smartphone met de zelfrooster app.

 

Paste your AdWords Remarketing code here