DDi Document Software heeft op 1 oktober jongstleden een vernieuwde en geïntegreerde DDi DS softwaresuite gelanceerd. Deze DDi DS softwaresuite was voor de lancering opgesplitst in modules. Nu is het zo dat de functionaliteiten Documentbeheer en bedrijfsprocesbeheer tezamen zijn opgenomen in de nieuwe generatie DDi DS softwaresuite.

Geïntegreerde functionaliteit in DDi Client
Een element van de DDi software is de DDi Client, waarin de functionaliteiten documentbeheer (DMS) en bedrijfsprocesbeheer (BPM) zijn geïntegreerd.  Zoals in bovenstaande aangegeven wordt deze functionaliteit gescheiden in de DDi software en wel in iFile en iFlow. Middels deze integratie zijn cliënten nu in staat maximaal rendement uit documentgestuurde bedrijfsprocessen te halen.

Snel en correct in het juiste proces
Middels de DDi DS softwaresuite is het nu mogelijk binnenkomende documenten te digitaliseren, te herkennen en onmiddellijk automatisch te koppelen aan bestaande bedrijfsprocessen. Verder maakt de intelligente Business Rules Engine (BRE) in de nieuwe DDi DS software het mogelijk dat gebruikers gemakkelijk, foutloos, snel en effectief documentstromen kunnen verwerken en deze in de juiste processen kunnen opnemen.

‘Pay per use’ voor scannen documenten
De Nederlandse softwareontwikkelaar DDi Document Software stapt middels de lancering van de DDi DS software over naar het ‘pay per use’ licentiemodel. Sinds de lancering wordt er per verwerkt document een bedrag bepaald, in plaats van een vast bedrag vast te stellen voor de softwaregebruikers.