Website activiteiten van Covide CRM en Terrazur samengevoegd

Recentelijk zijn alle website activiteiten van Terrazur geïntegreerd met Covide CRM onder de naam Covide online CRM en marketing, kortweg Covide. Wij hebben deze stap gemaakt, omdat we duidelijk willen maken waarin we gespecialiseerd zijn.

“Op 12 mei mochten we in het Schaffelaar Theater ons 20-jarig bestaan vieren. Met een seminar bijgewoond door een kleine 100 relaties konden we terug en vooral vooruit kijken naar de uitdagingen, waarvoor elke ondernemer anno 2011 wordt gesteld. We lichtten er Het Nieuwe Werken uit, omdat dat diep ingrijpt in bedrijven en wetgeving; in verhoudingen tussen privé en werk; in relaties tussen werkgevers en werknemers. Met dat seminar konden we de eerste twintig jaar van ons bestaan afsluiten”, aldus directeur Massier.

“De eerste 10 jaar hebben we ons onder de naam Buro PC-assist gericht op het ondersteunen van bedrijven met hun computers, netwerken en al een klein beetje het internet. De tweede periode van 10 jaar hebben we ons vooral bezig gehouden met het ontwikkelen van websites en webprojecten voor bedrijven, glasvezel voor het Barnevelds bedrijfsleven, enkele gemeentesites en projecten voor onderwijsinstellingen. Een van de eigen projecten was Covide; gereedschap om websites mee te bouwen, e-mail Nieuwsbrieven te versturen, projecten te managen en relatiebeheer inclusief verkoopondersteuning op een slimme manier te realiseren.”

Paste your AdWords Remarketing code here