Brink’s Nederland gaat zijn uren-, personeelsplanning, en verlofregistratie implementeren met de software Rostar CAS van Paralax.

Deze manier van plannen is nodig, omdat het bedrijf zijn dienstenaanbod degelijk heeft uitgebreid van voornamelijk waarde- en geldtransport naar servicing van geld- en parkeerautomaten, en de gehele logistiek rondom geldverwerking.

Omdat de huidige planning te basic was voor de vernieuwde behoeften, ging Brink’s op zoek naar een oplossing die de personeelsplanning kon verbeteren en de hoeveelheden aan activiteiten in goede richtingen kon leiden.

De keuze viel dus op Rostar CAS van Paralax, omdat het pakket de plooibaarheid biedt die Brink’s nodig heeft.  De diensten kunnen binnen het pakket aan een medewerker met de juiste kwalificaties geïntegreerd worden, terwijl daarbij ook de veiligheidseisen in attentie genomen worden.  Het systeem wordt gekoppeld aan de salaris- en HRapplicatie van SD Worx, waardoor de data-integriteit wordt verhoogd en dubbele invoer wordt afgewend.