OpenText Corporatie, de leverancier van enterprise content beheer (ECM) software bij uitstek, heeft recentelijk een nieuw OpenText Capture Centre software oplossing aangekondigd, die organisaties in staat stelt om sneller en efficiënter papieren documenten, formulieren en faxen binnen te halen, te digitaliseren en volledig te indexeren en die dan virtueel te verplaatsen naar elk back-end systeem.

De nieuwe versie biedt verscheidene uitbreidingen, waaronder verbeterde precisie voor veeleisende erkenningstaken, zoals scans voor mobiele apparaten, gebruikers helpen om hun afhankelijkheid van papiergebaseerde processen te verminderen en bedrijfskritische elektronische content te leveren aan zakelijke werkprocessen en bedrijfsprocessen.

Bedrijfsprocessen die afhankelijk zijn van papierwerk, zijn uitermate traag en moeilijk te beheren. Bedrijven zie een gelegenheid om snel en efficiënt geld te maken, dus zij nemen zo snel mogelijk de nieuwste generatie geavanceerde oplossingen aan zoals OpenText Capture Centre. Gezien het een open document vastleggingplatform is, gebruikt deze optische karakter herkenning (OCR) en intelligente documentherkenning (IDR) om documenten te classificeren en om zakelijke of indexdata uit te trekken. Wanneer documenten zijn verzameld vanuit verschillende bronnen, zoals documentscanners, multifunctionele randapparaten, gedeelde bestanden of e-mail aansluitingen, worden zij geanalyseerd en geleverd aan een verscheidenheid van back-end systemen van OpenText en andere verkopers, zoals SAP en Microsoft voor verdere verwerking, of ze worden in een archief geplaatst om opslag efficiëntie een boost te geven en om documentbeheer en bestuur sterk te verbeteren.

De laatste versie van OpenText Capture Centre heeft uitgewezen dat het bedrijven kan helpen om document test fouten te verminderen met 20%, waardoor de vereiste kwaliteit voor de meest veeleisende applicaties wordt geleverd. Capture Centre omvat de industrieleidende OpenText motor, die in licentie is gegeven aan een breed scala aan OEM partners en dat gebruikt wordt door de industrie voor veeleisende herkenningstaken.