In de hedendaagse zakelijke wereld gebruikt vrijwel elk bedrijf een bedrijfsesourceplanning (ERP) systeem. Een ERP systeem is niet alleen een softwareapplicatie. Het is een platform waarop bedrijven werken. Samenwerken met een buiten ERP beheerde hosting-provider biedt voor vele bedrijven aanzienlijke voordelen en deze kunnen ervoor zorgen dat het ERP systeem precies werkt aan de hand van de bedrijfsbehoeften.

OneNeck IT Solutions is de toonaangevende ERP hosting-provider van middelgrote bedrijven. Zij steunen de meeste grote ERP toepassingen met inbegrip van Oracle E-Business Suite, JD Edwards, Microsoft Dynamics AX en Infor de Baan, etc.

De voordelen van het samenwerken met OneNeck IT Solutions zijn:

-Een team van specialisten

-Verminderde totale bedrijfskosten

-Gegarandeerd serviceniveau

-Schaalvoordelen

-Verbeterd kasstroombeheer

-Diensten ter verbetering van de bedrijfsvoering

-Verbeterde strategische focus

OneNeck biedt applicaties, databases en netwerkbeheer, gegevensbeheer, 24/7 klantenondersteuning, noodherstel en ondersteuningsdienst voor desktopsystemen. Klanten hebben toegang tot  deze ERP toepassingen tegen een betaalbare prijs.

De ERP oplossingen van OneNeck IT Solutions  bieden ook flexibiliteit en schaalbaarheid. Het bedrijfsleven is continu aan het veranderen. Het OneNeck IT Solutions  personeel is altijd aanwezig en is in staat de ERP oplossing af te stemmen op de groei van de bedrijfsbehoeften. Met OneNeck ERP oplossingen hebben bedrijven altijd direct toegang tot hoogopgeleide IT-professionals die de werksituatie van bedrijven kennen.