Onlangs heeft Fabory gekozen voor de E-procurement software van Basware. Het invoeren en configureren van de software-applicatie Basware Purchase Management wordt binnenkort door ICreative uitgevoerd. Fabor heeft al een tijdje gekozen voor Basware Invoice Processing en zal spoedig overgaan tot het gebruik van Basware’s volledige Purchase-to-Pay-suite. Na een geslaagde implementatie in België zal de globale start over de totale Fabory-organisatie plaatsvinden, die in veertien landen werkzaam is.

Belangrijk is om controle te hebben over de uitgaven en vroegtijdig een beeld te hebben in de verplichtingen. Verder is het ook belangrijk dat de gekozen software gemakkelijk te gebruiken is en eveneens flexibel ingericht wordt. Fabory streeft naar een verhoogde efficiëntie, maar het systeem moet daarbij de mogelijkheden daarvoor bieden. Baseware’s E-precurement-oplossing biedt deze mogelijkheden.

Johan Dewandeleer, Director Purchasing Pricing bij Fabory: “Basware Purchase Management sluit naadloos aan op de Invoice Automation-software waarvan wij op dit moment al gebruikmaken. Het is een goede stap richting een volledig geautomatiseerd Purchase-to-Pay-proces dat past bij het innovatieve karakter van onze organisatie. We hebben er vertrouwen in dat we, samen met ICreative, Basware Purchase Management succesvol gaan implementeren en dat de oplossing voor ons van substantiële, toegevoegde waarde is.”