Softshare, sinds 1982 leverancier van e-commerce-producten en –diensten, heeft vandaag Integration Bridge for Oracle op de markt gebracht. Met deze brug als add-on component voor Softshare Delta, de universele datavertaler van Softshare, kost het aanzienlijk minder tijd om een EDI-integratie-oplossing te installeren en onderhouden met de populaire ERP-toepassing Oracle.
Integration Bridge for Oracle biedt verschillende voordelen. Het programma zoekt bestanden van Oracle Interface of XGD-bestanden en modelleert ze direct, tot het laatste detail, naar Softshare Delta. Omdat deze gestandaardiseerde Oracle-bestandsformaten extreem groot zijn en meer de vorm hebben van rapporten dan van documenten, betekent het feit dat ze direct kunnen worden gemodelleerd, een belangrijke tijdsbesparing. De brug van Oracle kan ook worden geïnstalleerd met vier voorbeeldkaarten ter illustratie van twee veel voorkomende EDI-scenario’s.

Integration Bridge for Oracle is onderdeel van de nieuwe ‘Bridge the Gap’-suite van bruggen voor ERP-toepassingen. Naast Oracle bevat deze suite van add-on componenten voor Delta tevens bruggen voor SAP en Epicor Vantage.

Bronnen: ERPcentraal & Softshare