ERP Pakket

Bent u op zoek naar een (nieuw) ERP pakket? Er zijn meer dan 150 leveranciers die een ERP pakket aanbieden. Welk ERP pakket sluit het beste aan bij uw organisatie? Het NederlandsKennisCentrum helpt bedrijven aan het juiste ERP Pakket. De afgelopen vijf jaar hebben we, als onafhankelijke kennisorganisatie, informatie van alle ERP pakketten verzameld, geïnventariseerd en geanalyseerd. Met behulp van ons gratis ERP informatiepakket weet u precies welk ERP pakket het beste past bij uw branche, bedrijfsgrootte en budget.

Verschillende ERP Pakketten

Er zijn diverse soorten ERP pakketten op de markt beschikbaar. Door de ruime keuzemogelijkheid kan het lastig zijn om de softwareleveranciers voor het selectieproces te selecteren. Het NederlandsKennisCentrum geeft u met behulp van het gratis ERP informatiepakket direct inzicht in de top drie ERP pakketten die passen bij uw bedrijf.

Meer dan 85% van de bedrijven die het informatiepakket hebben ontvangen, hebben binnen korte tijd een definitieve selectie van ERP leveranciers kunnen maken.

Gratis ERP Info Pakket

Maak uw selectieproces een stuk eenvoudiger met behulp van het gratis ERP Informatiepakket. Het ERP Informatiepakket bestaat uit een aantal hulpmiddelen. Naast een top 3 ERP-leveranciers voor uw bedrijf vindt u er onder andere een handige checklist, videodemonstraties en klantcases van soortgelijke bedrijven als die van u. Vraag het pakket nu aan.