ERP Systeem

Welk ERP systeem past het beste bij uw bedrijf? En hoe start u het beste een selectieproces voor een (nieuw) ERP systeem? Het NederlandsKennisCentrum is een onafhankelijke kennisorganisatie die bedrijven ondersteunt bij het kiezen van de juiste bedrijfssoftware. Met behulp van het gratis ERP Informatie pakket krijgt u snel inzicht in de top drie ERP systemen die bij uw bedrijf passen. Zo bespaart u tijd en uitzoekwerk.

Meer dan 85% van de bedrijven die het informatiepakket hebben ontvangen, hebben binnen korte tijd een definitieve selectie van ERP leveranciers kunnen maken.

Wat is een ERP systeem?

Een ERP systeem biedt een volledige oplossing voor bedrijven om de marketing, inventaris, verkoop, planning, financiën, arbeidskosten, bestelling verwerking, HR management en vele andere aspecten te beheren. Met als doel om de productiviteit te maximaliseren, kosten te beheersen en optimaal te voldoen aan klantwensen. ERP is een van de meest populaire bedrijfsprocessen management software oplossingen.

Voordelen ERP systeem

  • Kostenvoordelen door vermindering handmatige handelingen.
  • Naadloze koppeling binnen afdelingen.
  • Medewerkersregulering.
  • Verbeterde administratieve werkzaamheden.
  • Verbeterde klantrelaties.
  • Verbetering van accuratesse.

Welk ERP systeem?

Bij uw oriëntatie op een ERP systeem komt u verschillende software leveranciers tegen. Er zijn meer dan 150 leveranciers voor een ERP systeem beschikbaar. Welke aandachtspunten zijn er bij het selecteren van leveranciers? In het gratis ERP Informatie pakket vindt u er onder andere een handige checklist, videodemonstraties en klantcases van soortgelijke bedrijven als die van u. Deze informatie helpt u het selectieproces te vereenvoudigen.

Bespaar tijd en profiteer van de informatie die het NederlandsKennisCentrum de afgelopen jaren heeft verzameld, geïnventariseerd en geanalyseerd. Vraag het gratis infopakket nu aan.