Softwareleverancier DDi Document Software verbreedt haar scamogelijkheid voor postkamer automatisering voor het hoge segment. DDi verzorgt al ruim20 jaar het midden segment met scanoplossingen voor de automatisering van documentstromen en documenten. Met de efficiënte postkamerscanners van OPEX zorgt zij nu ook voor een juiste mogelijkheid voor postkamer automatisering in het hoge segment.

door de steeds toenemende informatiestroom beseffen bedrijven steeds vaker dat er verbetering nodig is bij de afhandeling van inkomende post binnen de organisatie. Tegenwoordig is het noodzakelijk om meer dan alleen scanners in een postkamer te hebben voor de ontvangst van duizenden poststukken per dag. De speciale postscanners en accessoires van OPEX voldoen aan deze verwachtingen. Een complete unit haalt de documenten uit de envelop, blaadjes worden gescheiden en tenslotte wordt er automatisch met een hoge snelheid gescand. DDi Post is de softwaretoepassing van DDi die ervoor zorgt dat elk poststuk automatisch wordt aangegeven en op de juiste plaats in de organisatie wordt afgeleverd.

Op deze manier ontstaat een digitale mailroom, oftewel een digitale postkamer.  Het breendvoerigste scanmodel van OPEX neemt de totale afhandeling over. Vanaf het openen van en envelop tot en met het digitaliseren van de post. er hoeft niks vooraf gesorteerd te worden. De documenten worden een voor een gescand, ongeacht het type papier, het aantal bedrukte zijden en het formaat. Door middel van het controle panel kan het proces continu in de gaten worden gehouden.