Mobiele Marketing Groep, een leverancier van wereldwijde SMS berichtoplossingen is geselecteerd voor de volgende categorie├źn van de eGaming Review (EGR) Awards van 2014:

  • Mobiele Dienstleverancier van het jaar;
  • IT leverancier van het jaar;
  • Marketing en PR leverancier van het jaar;
  • Rijzende ster van het jaar.

MMG ontwikkelt geïntegreerde SMS berichtplatforms en mobiele betaaloplossingen voor enkele van de grootste online gaming operators in de wereld.

MMG is in London, Engeland gevestigd en is een erkende leverancier van SMS diensten. De softwareverkoper is door de Afdeling van Gaming Naleving (DGE) van New Jersey erkend.

MMG is ook op het prestigieuze Cabinet Office G-cloud Netwerk, doordat het SMS platforms en gateways levert aan de Engelse overheidsinstanties. Klanten kunnen marketing SMS berichten versturen via het Veilige Online Platform of zij kunnen hun CRM rechtstreeks via API verbinden.

Het MMG Mobiele Betaalsysteem stelt gebruikers in staat hun gamingaccount op te waarderen of virtuele producten en diensten te kopen door hun rechtstreeks via hun mobiele telefoonrekening te laten betalen.

MMG heeft netwerkconnecties in meer dan 200 landen en levert wereldwijd content en promoties. UKAS is ISO-27001 (informatie en dataveiligheid) geaccrediteerd en is ook ISO-9001 gecertificeerd.

Diensten van MMG worden uitgebreid gebruikt binnen de gamingindustrie voor aanbiedingen, promoties, registraties, balansmeldingen, dienstberichten, jackpotmeldingen, enzovoorts.

Het online platform maakt unieke rapporteringseigenschappen mogelijk en biedt ook specialiteitsoplossingen aan waaronder: SMS, dynamische content, tracering en ROI analyse, meerdere apparaat detectie, trefwoorden, automatische antwoorden, geavanceerde HLR opzoeken en SMS competities.