Over Ons

Deze website is onderdeel van NederlandKennisNetwerk, een toonaangevende organisatie die helpt bij het selecteren van bedrijfssoftware. Door middel van onafhankelijke informatie over software systemen, checklists en selectiehulpmiddelen ondersteunt NederlandKennisNetwerk bij de juiste selectie.

Met meer dan 100.000 paginabezoeken per maand hebben websites van NederlandKennisNetwerk een enorme groei doorgemaakt sinds de introductie in 2006. NederlandKennisNetwerk publiceert maandelijks honderden artikelen over bedrijfssoftware als CRM, DMS, ERP, HRM, CMS en andere software systemen en biedt daarmee een representatieve afspiegeling van de Nederlandse softwaremarkt. Op het overzichtelijke maar professionele platform kunnen bezoekers de basisgegevens van vele systemen vinden en indien gewenst het kosteloos informatiepakket opvragen voor specifieke informatie.

NederlandKennisNetwerk is een zelfstandige en onafhankelijke organisatie met meer dan 13 jaar ervaring. Als onafhankelijk platform bieden wij informatie en de meest uitgebreide nieuwsbron voor softwaresystemen aan. De organisatie is marktleider en blijft streven naar verbetering.