Qics heeft een verbinding gemaakt tussen QicsTime en Exact Online.  Met Exact Online kunt u makkelijk en veilig online boekhouden.  Door QicsTime te koppelen met de online boekhoudsoftware van Exact, wordt voldaan aan de stijgende vraag naar SaaS-oplossingen voor en urenfacturatie en uregistratie.

Ruime ervaring
Eddy Plasier, directeur en medeoprichter van Qics zegt; “Meer dan 6500 gebruikers werken tot grote tevredenheid met QicsTime.  Een groot deel van hen maakt ook gebruik van software van Exact.  Deze nieuwe koppeling met Exact Online is ingegeven door de toenemende vraag vanuit de markt naar SaaS-oplossingen.  De ontwikkeling ervan is erg vlot verlopen, mede door onze ruime ervaring met de reeds bestaande koppelingen met Exact Synergy en Exact Globe.  We bieden nu ook een duidelijke meerwaarde voor klanten die graag willen werken met software in the cloud.”

Over QicsTime
QicsTime bevat de urenregistratie, contracten, de facturatie van diensten en producten en de financiële verantwoording van het geheel.  De software integreert met Exact Synergy, QicsPlanner, Exact Globe en QicsAnalytics, maar kan ook afhankelijk gebruikt worden.  De gebruikersgroep van QicsTime bestaat grotendeels uit accountantskantoren, adviesbureaus en ICT bedrijven.

Over Qics
Qics B.V. levert software voor het registreren, plannen, factureren, journaliseren en analyseren van uren aan professionele dienstverleners zoals accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus.