Recentelijk heeft UNIT4 een mobiele app voor de invoering en indiening van urenregistratie binnen Agresso Business World geïntroduceerd. Dankzij deze app kunnen gebruikers nu hun urenregistraties via de iPhone, iPad of iPod Touch zowel bekijken als beheren.

Gebruikers hebben met Agresso Timesheets hun urenregistraties volledig onder controle, zelfs als ze offline zijn. De urenregistraties zijn vanwege de synchronisatie altijd actueel. Alle gebruikers van Agresso Business World die toegang hebben tot de Timesheets-module van deze oplossing kunnen deze applicatie verkrijgen.

“Agresso-klanten zijn doorgaans snelgroeiende serviceorganisaties, waar steeds meer medewerkers mobiel werken”, aldus Ton Dobbe, VP Product Management van UNIT4. “Met de nieuwe Timesheets-app kunnen deze medewerkers hun urenregistratie onderweg op dezelfde manier beheren en indienen als op kantoor. Dit bespaart tijd en komt de nauwkeurigheid ten goede, terwijl mobiele medewerkers er zeker van kunnen zijn dat hun werktijd wordt geregistreerd en dat ze altijd voldoen aan hun dagelijkse of wekelijkse verplichtingen.”

Gebruikers kunnen met de applicatie Agresso Timesheets:

  • Urenregistraties toevoegen, aanpassingen plegen en verwijderen, offline of online.
  • Arbeidsuren snel invoeren door de relevante combinatie van werkopdracht, project en activiteit uit een lijst met recente of favoriete onderdelen te selecteren.
  • Nagaan welke weken ingediend zijn, te laat zijn of in concept zijn.
  • Nieuwe combinaties van werkorders, projecten, activiteiten, etc. importeren uit Agresso Business World.
  • Urenregistraties indienen.

Beschikbaarheid van Agresso Timesheets

De nieuwe Timesheets-app is gratis te verkrijgen in de Apple AppStore voor iOS-versies 3.2.2 of later (iPhone en iPad). De applicatie is compatibel met versie 5.5.3 en later van Agresso Business World. Het is ook mogelijk om schermafbeeldingen van de app in de AppStore te bekijken.