ICT2MKB helpt arbodienst en multidisciplinair adviesbureau MTSR met goede systeembeveiliging

Als arbodienst en multidisciplinair adviesbureau zet MTSR zich in voor het welzijn van mensen en organisaties. De organisatie werkt momenteel vanuit drie locaties in Zuid-Limburg. Het team van MTSR bestaat uit circa 25 medewerkers met verschillende expertises en achtergronden. MTSR ondersteunt organisaties met organisatieveranderingen, arbovraagstukken, HR-oplossingen, gezondheidsmanagement, preventie, advies, behandeling en nazorg. Binnen de organisatie lag de vraag om de software die gebruikt werd te beveiligen. Men wist niet goed hoe ze dit aan moesten pakken. MTSR had, naast diverse applicaties, al wel een ERP-systeem draaien, maar deze moest dus goed beveiligd worden. In oktober 2015 kwam Joyce Zuidam van MTSR met deze specifieke vraag naar het Nederlands Kenniscentrum.

Onze klanten vragen van ons dat we 100% beveiliging van de data kunnen bieden.

Alle in gebruik zijnde softwareapplicaties bij MTSR beveiligen

MTSR gebruikte HumanNet als applicatie voor de arbodienstverlening en als verzuimapplicatie. Daarnaast werd Careweb gebruikt voor de zorgafdeling en dit systeem moest ook extra beveiligd worden. Men had daarnaast ook nog de beschikking over ‘E-health’. Het zou ook mogelijk moeten zijn om systemen die bij klanten van MTSR gangbaar waren, veilig te kunnen koppelen. De bedrijven waarvoor MTSR de arbodienstverlening verzorgde, moesten ook aangesloten worden op de systemen die binnen de organisatie werden gebruikt.

ICT2MKB blijkt slimme en flexibele systeembeveiliger

In oktober 2015 kwam MTSR mede op basis van advies van het Nederlands Kenniscentrum onder andere in contact met Multrix Benelux BV, een ICT-bedrijf gespecialiseerd is in beveiliging van bedrijfssoftware en het optimaliseren van werkplekken. Uiteindelijk kon Multrix toch niet helemaal bieden wat MTSR zocht. Hierna werd met twee partijen gesproken waaronder ICT2MKB.

We hebben een hoop partijen naast elkaar gelegd en uiteindelijk hebben we voor ICT2MKB gekozen. Ze hebben de kennis en de flexibiliteit en ook de verantwoordelijkheid om problemen op te lossen en het bij zichzelf neer te leggen in plaats van bij de klant. Ze komen afspraken na en lossen ook de kleinere problemen op.

Over ICT2MKB

Naast een zeer breed spectrum ICT-diensten biedt ICT2MKB vanuit diverse locaties in Zuid-Nederland ook specifieke diensten zoals netwerkbeveiliging. Klanten krijgen bij ICT2MKB te maken met één aanspreekpersoon en dat maakt de communicatie alvast een stuk eenvoudiger. Meer over ICT2MKB leest u op de website van het bedrijf.


Dit artikel is tot stand gekomen naar aanleiding van een succesvolle match tussen informatieaanvrager en ICT-dienstverlener of ter illustratie van een naar tevredenheid afgerond selectieproces. Bij de publicatie van dit artikel is rekening gehouden met de belangen van beide partijen, reviews zijn daarom soms anoniem geschreven. Alleen als aanvragers daar toestemming voor geven, worden zij met naam en toenaam genoemd.

Vraag ons software informatiepakket aan en ontvang gerichte informatie over softwareleveranciers of ICT-dienstverleners die aan uw specifieke vraag voldoen, reviews van gebruikers, introductie video’s en onze checklist. Zo komt u tot een afgewogen beslissing en start u het selectieproces met voldoende kennis en achtergrondinformatie. De vervolgstappen bestaan onder meer uit het uitnodigen van diverse softwareleveranciers voor een gesprek en het bezoeken van de Kennisdag van het Nederlands Kenniscentrum.

Paste your AdWords Remarketing code here