Nieuwe cloudgebaseerde ERP oplossing ‘Natasha’ door MYOB ontwikkeld

MYOB is van plan een nieuwe cloudgebaseerde ERP oplossing te lanceren, gericht op middelgrote klanten van bedrijven. De ERP oplossing zal de naam ‘Natasha’ krijgen.

Sarah Putt, MYOB’s NZ Public Affair Manager, gaf te kennen dat de nieuwe cloudgebaseerde ERP oplossing beschikbaar zal zijn samen met EXO Zaken en EXO Employer Services. Het zal klanten een keuze aan producten bieden die voldoen aan hun behoeften; zowel functioneel als op implementatiegebied (SaaS of software op locatie).

In augustus van het vorig jaar kondigde Acumatica aan dat zij een samenwerking aan zou gaan met MYOB voor cloudgebaseerde ERP en financiële software.

‘Natasha’ is een cloudgebaseerde oplossing toegankelijk via een webbrowser. MYOB reageert op de groeiende vraag van de markt naar cloudgebaseerde ERP oplossingen en is ervan overtuigd dat de gratis cloudgebaseerde ERP oplossing voor middelgrote klanten een pluspunt zal zijn.

MYOB genereert nu 2,6 keer de omzet van haar naaste concurrent en werkt met 1,2 miljoen bedrijven en meer dan 40.000 accountants. Verder is de omzet gegroeid met 7,6% tijdens 1H2013, gedreven door een opname van AccountRightLive (een combinatie van op locatie en cloudoplossingen) en Live-accounts (pure cloud oplossing).

MYOB heeft altijd nieuwe generatie productontwikkeling geleverd en blijft investeren op dit gebied. De cijfers van het bedrijf tonen aan dat MYOB $ 100 miljoen aan onderzoek en ontwikkeling in de afgelopen drie en een half jaar, tot 30 juni 2013, heeft uitgegeven.

 

Paste your AdWords Remarketing code here