Selecteer een pagina

Praemium heeft zijn WealthCraft CRM en financiële planning software naar het cloud-gebaseerde Microsoft Dynamics CRM platform geüpgraded. De nieuwe gebruikersvriendelijke interface stelt gebruikers in staat hun reguliere zakelijke en financiële planningstaken uit te voeren op één plaats. De bijgewerkte versie van WealthCraft is intuïtiever en lijkt identiek op alle tabletten, smartphones en desktops. Het omvat ook Microsofts enterprise sociale hulpprogramma Yammer, waarmee gebruikers kunnen communiceren met collega’s en partners.

WealthCraft integreert ook met Microsoft Outlook, zodat adviseurs het proces kunnen volgen vanaf het werven van nieuwe klanten tot het beheer van cliëntinvesteringen en beoordelingen. Op hetzelfde moment worden klanteninformatie, contacten, communicatie en documenten opgeslagen op één plaats voor gemakkelijke toegang.

Praemium beheert meer dan 300.000 investeerdersrekeningen wereldwijd met inbegrip van ongeveer $80 miljard in fondsen, en levert op dit moment diensten aan ongeveer 700 financiële instellingen en tussenpersonen.

Over Praemium
Toonaangevende financiële adviseurs, effectenmakelaars, instellingen, accountants en SMSF beheerders beheren meer dan $45 miljard aan investeringen wereldwijd met behulp van Praemium diensten. Praemium is een toonaangevende leverancier van investeringsplatformen, portefeuillebeheer en CRM oplossingen met kantoren in Australië, het Verenigd Koninkrijk, Jersey en Hongkong.

De acquisitie van WealthCraft in 2012 heeft een wereldklasse webgebaseerde CRM en financiële planningssysteem toegevoegd aan het platform dat integreert met Praemium portfolio managementtechnologie. WealthCraft opereert vanuit Hongkong en verkoopt financiële planningsinstrumenten in Azië.