Selecteer een pagina

Eldra BV is een internationaal opererende kabelproducent met circa 130 medewerkers wat zich heeft gespecialiseerd in het creëren en leveren van innovatieve kabeloplossingen – en toepassingen voor industriële, elektrische- en communicatiesystemen. Tijdens de oriëntatie kwam Eldra voor het juiste ERP systeem al snel uit bij het Duitse Advaris dat specifieke oplossingen aanreikt voor de inmiddels uit zijn voegen gegroeide wereldwijde kabelindustrie. Het Nederlands Kenniscentrum werd begin 2015 door Mark Hilkens van Eldra benadert, de zoektocht naar echte branchespecifieke ERP software kon beginnen.

Advaris is gespecialiseerd in onze industrie, de andere leveranciers zeiden wel te kunnen leveren maar wel met veel maatwerk en het zou te lang duren voordat het op ons niveau zou zitten.

ERP systeem voor een Nederlands productiebedrijf in innovatieve bekabelingsoplossingen

Het in Duitsland in 1997 opgerichte Advaris is groot in hele specifieke ERP systemen. De softwareleverancier implementeert oplossingen voor fabrikanten en distributeurs van elektrische, telefoon-, data- en signaalbekabeling. Volgens Mark Hilkens van Eldra gaf juist het feit dat Advaris heel branchespecifiek de doorslag tijdens het software selectieproces. Eldra BV is in de kern een productiebedrijf en is primair gericht op de gehele cyclus van voorraadbeheer, planning, productie en uitlevering. Voor de financiële administratie maakte men gebruik van Navision dat gekoppeld moest kunnen worden aan het nieuwe ERP systeem. Er waren geen specifieke eisen op CRM gebied. In Oktober 2015 is definitief gekozen voor Advaris.

Over ERP leverancier Advaris

Met in de portfolio grotere klanten als General Cable en Southwire alsmede kabelproducten in Zweden, Zwitserland de rijkere golfstaten, is Advaris een prima match voor elke middelgrote kabelproducerende onderneming. Advaris biedt het gehele ERP-spectrum aan, van advies tot implementatie tot onderhoud en softwaretraining.

Heeft u ook behoefte aan informatie over bedrijfssoftware selectie, vraag het software informatie pakket aan!

Dit artikel is tot stand gekomen naar aanleiding van een succesvolle match tussen aanvrager en softwareaanbieder of ter illustratie van een naar tevredenheid afgerond selectieproces. Bij de publicatie van dit artikel is rekening gehouden met de belangen van beide partijen, reviews zijn daarom soms anoniem geschreven.