Selecteer een pagina

Met de introductie van de Internet Kassa verwezenlijkt Reeleezee een directe, online koppeling tussen de touchscreen kassa en de verkoopadministratie. Alle voordelen van internetboekhouden zijn hierdoor nu ook voor gebruikers van afrekensystemen beschikbaar. Verwachte tijdswinst voor winkeliers en horeca-ondernemers is minimaal 1 uur per dag. Kosten vanaf € 66,- per maand.

De Internet Kassa van Reeleezee wordt direct op het internet aangesloten en zoekt daarna zelf de weg naar de beveiligde verkoopadministratie. Door de online koppeling met een beveiligde administratie is de (verkoop-)administratie van een ondernemer tot op de seconde bijgewerkt. Bovendien worden alle gegevens continu beschermd tegen verlies. Ondernemers kunnen de kassa-administratie vanaf elke locatie met een gewone pc benaderen. Daarnaast heeft ook de boekhouder of de accountant toegang tot de verkoopadministratie. Hierdoor behoort het versturen van de schoenendozen met kassabonnen en orders met kasafdrachten tot het verleden. Dit levert een tijdsbesparing van minimaal 1 uur per dag op.

Volgens Wilko Stronks, directeur van Reeleezee, zet de introductie van Reeleezee Kassa een nieuw prijspunt in de Nederlandse markt. Een markt die wordt gekenmerkt door tientallen kleinere aanbieders. ‘Reeleezee Kassa is, inclusief touchscreen en complete verkoopadministratie, beschikbaar vanaf 66 euro per maand. Dat is de helft van de gangbare prijzen voor een kassasysteem en is bovendien helemaal voor gebruik via internet ontwikkeld. Daarmee komen de voordelen van een geavanceerd point-of-sale systeem -tot op heden alleen beschikbaar voor grote winkelketens- nu binnen het bereik van gewone winkeliers of horeca-ondernemers’.

Stronks: ‘Met deze introductie komen we ook tegemoet aan de vraag van veel van onze bestaande gebruikers en hun accountants. Zij willen een kassasysteem met hetzelfde gebruiksgemak als onze administratieve software’. Stronks verwacht in 2009 al enkele honderden van deze systemen te zullen uitleveren. Hiermee wordt Reeleezee, naast een leidende aanbieder van boekhoudsoftware, ook een belangrijke speler op de markt voor kassasystemen’.

Bron: Reeleezee