Deltek Inc., een grote leverancier van bedrijfssoftware en informatieoplossingen voor professionele dienstverleningsbedrijven en overheidsaannemers, kondigde onlangs de release van Deltek Maconomy Business Performance Management aan, de nieuwste versie van Deltek Maconomy Analytix. Het programma dat is ontworpen als een naadloze extensie van het Deltek Maconomy bedrijfsmanagementsysteem, is exclusief ontwikkeld voor professionele dienstverleningsorganisaties, en bevat onder meer Maconomy Reporting, Maconomy Analysis en Macanomy Dashboards.

Deltek Maconomy Business Performance Management is ontwikkeld om te voldoen aan de unieke benodigdheden van professionele dienstverleningsorganisaties zoals accountantsbedrijven, advertentie- en PR-bureaus, consultatie-instellingen, research organisaties en advocatenkantoren. De oplossing maakt mogelijk dat individuen door de gehele organisatie van een bedrijf data kunnen inzien en gebruiken waardoor ze snelle, en betere beslissingen kunnen nemen.

‘Onze focus op de professionele dienstverleningsindustrie zorgt ervoor dat we constant bezig zijn met het aanbieden van innovatie nieuwe mogelijkheden om de unieke wensen van onze klanten te vervullen’, zo vertelt Namita Dhallan, werkzaam bij de afdeling Product Strategy and Engineering van Deltek. ‘Professionele dienstverleningsorganisaties moeten op informatie gebaseerde beslissingen nemen door de hele organisatie heen, wat veel verder gaat dan de financiële afdeling. Deltek Maconomy Business Performance Management levert business kennis en inzicht in alle niveaus van de organisatie dankzij role-based dashboards, diepe root-cause analysis en diepgaande rapporten.’