Qics heeft onlangs een iPhone app voor het registeren van gewerkte uren in haar tijdregistratie- en facturatieoplossing QicsTime gelanceerd. Met deze app kunnen gebruikers op ieder moment eenvoudig de gewerkte tijd op projecten verwerken, ook als er op dat moment geen netwerkverbinding is.

Gemakkelijk en toegankelijk

Eddy Plasier, directeur van Qics: “Met de QicsTime iPhone app benadrukken wij onze toewijding voor het gemakkelijk en toegankelijk maken van het urenregistratieproces. Gebruikers van QicsTime zijn met deze app vrij om locatieonafhankelijk uren te schrijven. Een consultant kan direct na het bezoek aan de klant de gemaakte uren registreren. Dit komt overeen met de visie van Qics; uren schrijven moet leuk zijn terwijl de hoogste vorm van kwaliteit wordt nagestreefd.”

QicsTime iPhone app

Met de QicsTime iPhone app kunt u om overal en op elk moment uren registreren via een iPhone. Als er geen netwerkverbinding beschikbaar is worden de uren in een wachtrij gezet. Zodra er een 3G of Wi-Fi verbinding gemaakt kan worden, kunnen deze uren direct in QicsTime worden gezet. De app geeft gebruikers de vrijheid om uren te boeken op een moment dat het hen goed uitkomt, zonder dat het ze veel tijd kost. Zo zullen weekstaten sneller compleet zijn en is er minder administratieve druk.

QicsTime

QicsTime omvat de urenregistratie, de facturatie van diensten, contracten en producten en de financiële verantwoording van het geheel. De software integreert met Exact Synergy, Exact Globe, QicsPlanner en QicsAnalytics, maar kan ook standalone gebruikt worden. De gebruikersgroep van QicsTime bestaat voornamelijk uit accountantskantoren, ICT bedrijven en adviesbureaus.