iWay Software van Information Builders, een vernieuwer van ondernemingsintegratieoplossingen, kondigde recentelijk aan dat UBM Global Trade, een wereldwijde leverancier van eigendomsrechtendata, nieuws en andere inhoud die de commerciële scheepvaart ondersteunt, kozen de technologie van het bedrijf voor de automatisering van haar data feed verwerking en het ladingsproces. Door de partnerschap bestuurt UBM Global Trade een fundamentele herstructurering van haar kern business om de interne processen effectiever te maken en uiteindelijk beter om de basis van de klant te bedienen.

Werkzaam vanuit Newark, New Jersey, biedt UBM Global Trade haar PIERS productabonnees met kritische business intelligentie (BI) ter ondersteuning van hun handelsactiviteiten over internationale toeleveringsketens, met een focus op de commerciële, maritieme, spoor, vrachtvervoer, opslag en logistieke sectoren. Deze onbewerkte gegevens zijn verzameld uit verschillende bronnen en komen in verschillende formaten bij UBM GT waardoor het noodzakelijk wordt voor het bedrijf om de data te standaardiseren en verwerken alvorens deze te op te laden op haar database en deze aan de abonnees te distribueren. Voordat er met iWay werd gewerkt, was dit een verschrikkelijk tijdrovend proces waarbij er vele stappen nodig waren en er een handmatige data input werd vereist door de gehele feed verwerking en de oplaadcyclus. Met de nieuwe partnerschap, automatiseert UBM het hele proces waardoor de tijd wordt vermindert voor zowel het integreren van data uit verschillende bronnen als het distribueren van informatie aan haar klanten.

UBM heeft de oplossing succesvol ingesteld op een deel van de werkstroom van het proces en is van plan om de uitvoering over het gehele scheepvaartnetwerk uit te breiden. Het nieuwe model stelt UBM in staat om haar abonnees efficiënt te bewapenen met de business inzichten die nodig zijn om hun werk effectief uit te voeren en hun positie op concurrerende markten te behouden. UBM koos om de partnerschap met iWay op het project aan te gaan vanwege het brede scala aan aanbiedingen en de flexibele oplossingen set van het bedrijf.

Nathan Tableman, vice president van de Technologieafdeling bij UBM GT, zegt: “Er is een verbluffende hoeveelheid data betrokken bij de commerciële scheepvaartindustrie en organisaties vragen in toenemende mate naar real-time toegang tot deze informatie. Door de partnerschap tussen UBM en iWay verzekeren wij dat onze klanten zo snel mogelijk de intelligentie zullen krijgen die onze systemen bieden doordat wij onze processen van begin tot eind zullen automatiseren. De resultaten van onze initiële rollout benadrukken dat deze oplossing een kritische bedrijfsbehoefte tegemoet komt en ik ben zelfverzekerd dat onze abonnees zullen profiteren van de aanzienlijke voordelen van dit nieuwe model.”

Gregory Dorman, algemeen directeur van iWay software, zegt: “Wij kennen bij iWay de uitdagingen die gepaard gaan met het integreren van data van verschillende bronnen. Door onze technologie te implementeren, zal UBM mankracht, geassocieerd met handmatige data invoer, vrij maken en betere overall kwaliteit wordt ook verzekerd. In de hedendaagse competitieve markt, zal dit een belangrijke kritische onderscheidende factor voor het bedrijf zijn en wij zijn blij een deel te kunnen zijn van dit streven.”

Over UBM Global Trade

PIERS is de meest uitgebreide database van de Amerikaanse waterhandelactiviteit daar het informatie biedt aan duizenden abonnees wereldwijd. PIERS, langer dan 35 jaar geleden gelanceerd, was de eerste onderneming in de digitale wereldhandelintelligentie en werd al gauw de industriestandaard voor nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en inzicht. De unieke infrastructuur en merkgebonden technologie stelt dit bedrijf in staat om niet alleen gegevens te importeren, maar ook een volledige dekking te hebben van de Amerikaanse transactie gegevens.

UBM Global Trade bestaat uit PIERS, JoC Exchange, JoC Sailings, The Journal of Commerce en een reeks van scheepvaartevenementen.

UBM Global Trade is een dochteronderneming van UBM plc, een toonaangevend wereldwijd businessbedrijf, dat verkoopt en de kopers en verkopers van de wereld bijeen brengt bij evenementen, online, op papier en hen de nodige informatie biedt die zij nodig hebben om succesvol zaken te doen. Wij focussen op het bedienen van professionele commerciële gemeenschappen, van doktoren tot game ontwerpers, van journalisten tot sieraadhandelaren, van boeren tot apothekers over de hele wereld. De 6000 medewerkers die UBM in meer dan 30 landen heeft, zijn verdeeld in teams van specialisten die deze gemeenschappen bedienen, hen helpen om zaken te doen en hun markten effectiever en efficiënter te laten werken.

Over iWay Software

De software integratie methodiek van iWay is simpel: deze gebruikt een enkele, geïntegreerde set van grafische ontwerp tools om krachtige voorafgemaakte componenten te monteren voor ondernemingsklasse business-naar-business (B2B) integratie, bedrijfsproces automatisatie (BPA), of ondernemingsinformatiebeheer (EIM) integratie scenario’s, zonder dat er een aangepaste code gebruikt hoeft te worden. Integratie configuraties kunnen worden uitgevoerd op een zelfstandige manier aan elke omgeving die een JVM-ondersteuning heeft of aan webapplicatie servers van elke verkoper. iWay levert de snelste, meest kosten effectieve en gemakkelijke manier om een gestroomlijnd kritisch bedrijfsproces te integreren. De verkoop-, platform- en protocol-neutrale oplossingen van de Software van iWay komen de belofte van SOA na: werkelijke herbruikbaarheid.

Over Information Builders

Information Builders biedt software en diensten die slimmere besluitneming en gestroomlijnde processen bieden aan toonaangevende organisaties in het bedrijfsleven, de overheid en educatie in de hele wereld. De software van het bedrijf is geïnstalleerd op tienduizenden locaties en bedient miljoenen gebruikers. Haar WebFOCUS bedrijfsintelligentie (BI) platform levert uiterst schaalbare informatie toepassingen, analyses en klantgerichte portals voor de nieuwe generatie van gebruikersinformatie om spel-veranderende businessresultaten te leveren.  Het iWay Software integratieplatform stelt ondernemingen in staat om gebruik te maken van al hun informatiebronnen voor het stroomlijnen van interne en business-naar-business processen terwijl de algemene toegankelijkheid en integriteit van informatie toeneemt, ongeacht de milieumoeilijkheidsgraad. Het hoofdkantoor van Information Builders ligt in New York City en heeft wereldwijd 60 kantoren. Het bedrijf biedt aan 1350 mensen werkgelegenheid en heeft een significante partnerschappen in het bedrijfsleven vastgesteld.