Na de oplevering van het corporate intranet binnen Overtoom werd onlangs ook het narrowcastingsysteem binnen de organisatie ingezet. ICIT verzorgde zowel de grafische- als technische ontwikkeling hiervan op basis van Xtive CMS. Ook werden de benodigde netwerkplayers door ICIT geleverd en geïnstalleerd.

Toegankelijke informatieverstrekking door narrowcasting

De narrowcastingschermen dienen als informatiebaken bij o.a. de receptie en kantine. Ook in de magazijnen hangen schermen.Zodoende kunnen medewerkers zonder vaste werkplek ook relevante informatie verkrijgen. Onder andere wordt er informatie vanuit het intranet via de schermen gepubliceerd. Dit kan eenvoudig worden gerealiseerd aangezien zowel het intranet als het narrowcastingcircuit gebaseerd zijn op het door ICIT ontwikkelde Xtive CMS.

Narrowcasting binnen multichannelplatform Xtive CMS

De Xtive CMS Enterprise-editie biedt vele mogelijkheden voor het aansturen van content via verschillende webkanalen.Veelal worden er vanuit het platform websites aangestuurd. De laatste jaren zijn er steeds meer organisaties zich bewust gewordenvan de voordelen die de combinatie website(s)/intranet vanuit één CMS met zich mee brengen. Zo realiseerde ICIT  narrowcasting bij Overtoom van toepassing, is ook van toepassing bij Elektrokoopjes.nl en Thuiszorg West Brabant.