Selecteer een pagina

Gratis snel en eenvoudig software selecteren mogelijk?

Vraag het onze klanten

Wat DOEN WIJ?

Wij helpen bedrijven kosteloos, oprecht en zonder een addertje onder het gras met (de start) van het ERP selectietraject. Klinkt te goed om waar te zijn? Dat snappen we, daarom deze site met echte en eerlijke verhalen van organisaties die we de afgelopen 18 maanden geholpen hebben! Dus met naam en toenaam, 100% transparantie!

De Voordelen

  • Een goede start met gegarandeerd tijdswinst
  • Gratis deskundig en waardevol advies
  • Geheel vrijblijvend, 100% transparantie en open informatie
  • Je informatie is veilig bij ons, we doen er niks mee zonder je toestemming.

VRAAG INFORMATIE AAN

Maak je geen zorgen we nemen contact met je op om te zien of we kunnen helpen en als dat niet zo is, verwijderen we gewoon weer alle gegevens (die we uiteraard niet delen met derde).

Gratis? Waar zit het addertje onder het gras?
Er is geen addertje. Leveranciers betalen ons alleen als we een juiste match maken. Waarom? Omdat het te vaak voorkomt dat een organisatie bij de verkeerde leverancier uitkomt of een selectietraject verkeerd start. En dat kost zowel u als de leverancier tijd, onvrede en geld. Daarom is meteen de goede match vinden fijn voor iedereen, ongeacht de fase waarin het selectietraject zich bevindt. Een goede eerste stap is het halve werk.
Hoe matchen jullie eigenlijk?
Matchen is wat we doen. Daar zijn we goed in. We doen dat op basis van referenties maar nog belangrijker, uw verhaal! We kijken eerst naar uw bedrijfsprofiel en vervolgens naar de oplossingen waarvoor vergelijkbare bedrijven hebben gekozen. Zo ontstaat een match op basis van bedrijfsspecifieke vragen.
Wat gebeurt er met onze gegevens?
Niets! Uw gegevens zijn veilig. Ze worden enkel intern gebruikt om de juiste match te kunnen maken. In het geval van een match zorgen wij ervoor dat u in contact komt met de geselecteerde oplossing.
"We staan helemaal aan het begin van het traject, is het dan wel zinvol?"
Ja, juist dan is het zinvol om deel te nemen. Doordat u met een expert spreekt en niet met een verkoper, is het mogelijk uw specifieke situatie voor te leggen en de juiste beginstappen te definiëren. Een expert kan u de juiste richting op laten gaan.

Wij helpen bedrijven kosteloos, oprecht en zonder een addertje onder het gras met (het begin) van het ERP selectietraject. Klinkt te goed om waar te zijn? Dat snappen we, daarom deze site met echte en eerlijke verhalen van organisaties die we de afgelopen 18 maanden geholpen hebben.

Vraag geheel vrijblijvend informatie aan over hoe we u kunnen helpen. Geen verplichtingen:

NKC Services B.V.     |    Oude Langendijk 25b     |     2611 GL Delft     |     + 31 (0) 15 204 9616
© van 2018 tot en met nu NederlandsKennisCentrum