Een enkele ERP oplossing voor het effectief beheren van meerdere bedrijven? Dat is zeker mogelijk middels Microsoft Dynamics GP.

Microsoft Dynamics GP bevat een aantal tools die meerderebedrijventransacties mogelijk maken. Deze Microsoft Dynamics GP tools zijn:

– De intercompany processingmodule van Microsoft Dynamics GP maakt automatisch logboekitems

-De gratis, proffesionele dienstentoolsbibliotheek van Microsoft Dynamics GP bevat triggers die kunnen worden ingeschakeld, zodat grootboekrekeningen, klantenbestanden en verkooprecords kunnen worden beheerd over meerdere bedrijven uit een dataentrypunt.

-Om te voorkomen dat per ongeluk gegevens worden ingevoerd van het verkeerde bedrijf, assisteert de support-debuggingtool van Microsoft Dynamics GP middels kleurencodes voor elk bedrijf binnen het systeem, zodat deze steeds herkend kunnen worden aan een eigen kleur.

-Er zijn ook verschillende ISV-oplossingen beschikbaar die helpen bij het beheren van meerdere bedrijven met Microsoft Dynamics GP.

Alle hulpmiddelen en functies van Microsoft Dynamics GP die beschikbaar zijn betekenen niets als de oplossing niet in de echte wereld werkt. Een van de bedrijven die Microsoft Dynamics GP implementeerde gaf aan dat zij voor Microsoft Dynamics GP 2013 kozen, vanwege de grote verscheidenheid aan rekeningschema’s. Dit bedrijf wilde namelijk opzetlocaties voor rekeninggrafieken. Middels Microsoft Dynamics GP hebben zij nu 11 locaties en kunnen winst- en verliesrekeningen uitvoeren wat eerder niet mogelijk was met de oude software.